Webbutveckling

Med en tydlig struktur, fantastisk design, och kontinuerligt anpassad interface utifrån besökares aktivitet så kan vi stolt presentera hemsidor i världsklass. Erfarna webbutvecklare jobbar tillsammans med skarpa analytiker för att framhäva ert budskap på ett så effektivt och resultatbaserat sätt som möjligt.

Hur går det till?

Läs mer om hur det går till.

I vårt inledningsmöte analyserar vi ert företag djupgående för att få en bättre förståelse för hur vi kan hjälpa er. Vi går igenom vart ni står idag, era utmaningar och hur vi kan framhäva era styrkor.

Oavsett om ni vet precis vad ni är ute efter när det gäller er hemsida eller om ni vill lämna allt åt våra designers så tar vi fram en lösning som passar er.

Utvecklingen kommer sedan att dra igång direkt och beroende på projektet kan ni räkna med att det tar 2-4 veckor innan det är klart. Då går vi igenom allt under ett möte så att ni får möjlighet att göra justeringar. Möjligheten till utbildning för mindre ändringar på hemsidan finns alltid och garanti samt service står vi självklart för.


Varför iMarketing?

Läs mer om varför du ska välja oss.

Helheten

Till skillnad från många andra agenturer och byråer så är iMarketing inte den partner du ska vända dig till om du vill ha ett snabbt jobb avklarat och sen vara nöjd. Vi väljer att jobba med företag som vill växa under en längre tid och därför söker ett mer långsiktigt samarbete. Anledningen till att vi har 100 % kundnöjdhet är att vi finns bredvid våra kunder från inledningsmötet, genom utvecklingen, analyser, optimering och fortsätter på så vis att växa tillsammans.

Expertisen

Genom att lägga stor vikt i marknadsundersökningar och analyser så ligger våra utvecklare och konsulter alltid i framkant när det gäller de främsta mjukvarorna. Med en hemsida byggd i rätt plattform och med en tydlig struktur så rankas du högre upp på Google och blir därmed mer synlig för potentiella kunder. Vi tar vara på alla delar för att optimera organisk SEO på er site och väljer de verktyg som passar er bäst.

Resultat

Genom att redan från första mötet leverera resultat till våra kunder så bildas snabbt ett starkt band. Genom att skapa en site med hög kvalité och skalbarhet, driva trafik genom SEO och annonsering, samt kontinuerligt mäta, analysera, och optimera de olika delarna så levererar vi alltid högsta möjliga resultat för våra kunder. Att bli partner med oss sträcker sig ofta betydligt längre än ett tekniskt samarbete. Här får ni allt från start till kontinuerliga resultat.

Bas
Från 995:-
Per månad
  • Ny Hemsida
  • Upp till 5 sidomenyer
  • Grundläggande SEO
Kom igång
Mellan
Från 1995:-
Per månad
  • Ny Hemsida
  • Underhåll
  • Medel SEO
Kom igång
Avancerad
Från 2995:-
Per månad
  • Ny webshop
  • Integrationer
  • Avancerad SEO
Kom igång

Vi hjälper företag
synas på nätet.

“Mycket kompetenta och professionella. Fantastiska resultat, alltid bra återkoppling och med ett upplägg som är lätt att förstå som kund!”

Tommy Teymur
Fikratsson Bil
Ny hemsida
Modern design anpassad för en
fantastisk användarupplevelse
Fler besökare
Annonser som driver intresserade personer till rätt plats på hemsidan
Fler kunder
Retargeting-annonser och design anpassad för maximal konverteringsgrad

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.