Om oss

IT & Advertisements - Vi driver tillväxt till din e-handel!

"Vi såg ett behov av helhetslösningar inom IT, marknadsföring, och verksamhetsutveckling." - John Hago

Sen start har vi hjälpt kunder med marknadsföring på en rad plattformar såsom Facebook, Google, LinkedIn och Pinterest. Vi har designat hemsidor åt små enmansföretag och jättar med hundratals miljoner i omsättning, och förhandlat fram lösningar för tredjepartslogistik, betallösningar och mycket mer.

Med oss kan ni bolla idéer, få strikta rekommendationer, eller be om smarta råd & tips helt kostnadsfritt. Vill ni ha en offert anpassad efter just era behov ordnar vi det.

Ni kanske har idéer på hur ni vill utveckla er befintliga verksamhet eller har ett helt nytt koncept på gång. Oavsett om det handlar om en produkt, tjänst, eller hela verksamheten hjälper vi på iMarketing gärna till.

Vi ger er tillgång till experter inom digital utveckling för företag som varit med om alla typer av situationer och utmaningar. Boka en tid med oss så ser vi vad vi kan göra för er!

Teamet bakom iMarketing

Lär känna oss som jobbar på iMarketing

Erik Cullhed

CO-Founder

Eriks passion är att utveckla verksamheter genom strategisk användning av IT och marknadsföring. Med en gedigen utbildning i ekonomi och informationssystem hjälper han företag framåt, oavsett om de är startups, företag mitt i livscykeln, eller stagnerande jättar.

John Hagö

CO-Founder & CEO

John, med sin bakgrund inom militär och solida utbildning inom ekonomisk analys och IT-system, skjuter aldrig från höften. Oavsett situation levererar han knivskarpa analyser och förslag, till kund och verksamhet.
John sköter organisatoriska arbetsuppgifter, ekonomi, analysering av företag, rekrytering, försäljning och projektledning.

Stefan Jokovic

CO-Founder & Marketing Coordinator

Stefan levererar känsla och inlevelse som ingen annan. Han är känslans yang till kollegornas analytiska yin, och omvandlar likstela analyser till underbart levande content åt våra kunder.

Od Bellander

Customer success manager

Od har ett brinnande intresse för vetenskap och hur den kan användas för att förbättra livet för människor. Hans mål är alltid att vara lyhörd inför andras synpunkter, och hjälpa dem uppnå sin fulla potential. I en tid när man bombarderas av budskap från alla sidor vill han alltid se till så att kunder står ut från mängden.

Gabrielle Barros

Marketing specialist

Journalist and advertiser from the sunny coast of Brazil with extensive experience in planning, maintaining and executing digital marketing campaigns for over 10 years. Focused on buying online media, specializing in performance and sales, managing the online presence of companies and brands.

John Emericks

Web Developer & UX-Designer

John E motiveras av det kreativa i att skapa snygg och intuitiv design i de gränssnitt han utvecklar. En hemsida ska vara behaglig att titta på och enkel att använda, men måste också prestera optimalt i den kod som väver ihop helheten. Balansgången för att nå detta driver honom i alla utvecklingsprojekt han åtar sig.

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.