Arbetsprocess

Vi på iMarketing vill att du ska få det bästa möjliga resultatet när du samarbetar med oss. Vi har därför tagit fram en genomtänk arbetsprocess som vi utgår ifrån när vi genomför ett projekt. Läs mer om hur det går till här nedanför.

Empatisera

I vårt inledningsmöte går vi tillsammans igenom er nuvarande situation för att konkretisera de utmaningar ni upplever i dagsläget. Vi skapar en rättvis bild av ert företag, hur er målgrupp ser ut och de möjligheter ni står inför. I det här steget kan ni räkna med mycket frågor från vårt håll och vi kommer sedan sammanställa och analysera svaren. Det här mötet är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Definiera

Utifrån vårt inledningsmöte tar vi fram konkreta förslag på förbättringsmöjligheter i de fall vi tror att vi kan hjälpa er. Oavsett om det handlar om en helt ny webshop eller mindre ändringar för optimering i kombination med en utförlig marknadsföringsstrategi så ser vi till att vi är överens om VAD vi kan hjälpa er med och HUR vi kan göra det på bästa sätt.

Lansera

I det här steget sätter vi igång med projektet och skapar det upplägg som vi kommit överens om. Vi ser till att både hemsidan, eventuella landningssidor, och annonser på olika kanaler, är enhetlig och framhäver ert budskap på bästa sätt.

Analysera

Efter lansering ser vi till att samla så mycket data om kampanjerna och hemsidans resultat som möjligt för att sedan kunna utvärdera och optimera resultaten. Via A/B och split-testar både annonser och landningssidor för att säkerställa att vi hela tiden får ut maximal nytta av varje steg i era kunders köpprocess.

Iterera

Utifrån de resultat vi får så ser vi till att vi hela tiden optimerar både hemsida, landningssidor, och självklart alla annonser för att säkerställa maximalt utnyttjande av er budget. Vi presenterar kontinuerligt resultaten på ett tydligt sätt så att ni hela tiden är med på de ändringar som görs, och de resultat ändringarna genererar. Enkelt och med minimalt arbete från er sida.

Vi hjälper företag
synas på nätet.

“Mycket kompetenta och professionella. Fantastiska resultat, alltid bra återkoppling och med ett upplägg som är lätt att förstå som kund!”

Tommy Teymur
Fikratsson Bil
Ny hemsida
Modern design anpassad för en
fantastisk användarupplevelse
Fler besökare
Annonser som driver intresserade personer till rätt plats på hemsidan
Fler kunder
Retargeting-annonser och design anpassad för maximal konverteringsgrad

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.