Ny webshop i Woocommerce

Webutveckling
Ny hemsida till Eklandakliniken
Webbutveckling
Behandlingar
Skönhetsprodukter
webbshop
e-handel
No items found.
Client
Eklandakliniken
Project type
Webutveckling
Project year
2020

Problemet:

I skönhetsbranschen handlar allt om estetik. Eklandakliniken var i stort behov av att få fler potentiella kunder att hitta dem och de ville dessutom starta en webbshop för att kunna sälja sina produkter över internet.

Lösningen:

För dom var det en självklarhet att de behövde synas mer digitalt. Så det vi gjorde var att ta fram en helt ny design på deras hemsida  för att ge eklandakliniken  en digital image som speglar deras företag bättre. Sedan skapade vi en webbshop som dels framhäver produkterna på ett sätt som gör besökare mer benägna att handla, men också med en enhetlig design för att passa bra in med resterande delar av sidan. Vi ser fram emot ännu ett långsiktigt samarbete där vi kommer hjälpa dem att utvecklas och nå sina mål med marknadens mest effektiva marknadsföring.


Ny hemsida till Eklandakliniken
Webbutveckling
Behandlingar
Skönhetsprodukter
No items found.

Jag fick hjälp med många idéer till logotyper, en första variant på hemsida som jag var nöjd med till en början men sedan tyckte saknade något. Då fick jag hjälp med att göra om hela sidan utan någon extra kostnad. Fantastisk service!

Anna Forsman

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.