850 % ROI på tre månader

Webutveckling
No items found.
Client
Fregatten Högst Upp
Project type
Webutveckling
Project year
2020

Om projektet

Gymmet som riktar sig mot en äldre publik genom att kombinera sjukgymnastik med gymträning behövde hjälp att anpassa sig till den nya digitala världen. 

Med en helt ny hemsida, betalningslösningar för gymkort, och onlinebokning kan de nu sälja gymkort online och erbjuda patienter att boka tid hos sjukgymnast direkt via hemsidan har de underlättat för många fler att ta del av deras fantastiska träningsanläggning. I det här samarbetet har annonserna vi gjort via Facebook kampanjer genererat fantastiska resultat och mer intäkter än någon av deras tidigare marknadsföring. 

Som i de flesta fall när samarbeten går så bra som det här så fortsätter de och sträcker sig allt längre. I dagsläget jobbar vi med ett nytt projekt för Fregatten där vi gör en grundlig analys av alla delar i företaget för att lyfta fram eventuella förbättringsmöjligheter. Dessa bygger på intervjuer av både anställda och kunder för att få en så djup förståelse som möjligt innan vi börjar t fram rätt lösning. Vi återkommer med nya resultat på ett fantastiskt spännande projekt inom kort!

Resultat för senaste kampanjen:

  • Antal nya kunder: 10
  • Genomsnittligt livstidsvärde: 10 000
  • ROI = (100 000 - 15 000) / 10 000 = 8.5 = 850 %
  • Ökad varumärkesmedvetenhet


No items found.

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.