Ny e-handel i woocommerce

Webutveckling
måleributiken i alvik - website
woocommerce
hemsida i wordpress
måleributiken
Wordpress
Måleributiken i Alvik
No items found.
Client
Måleributiken i Alvik
Project type
Webutveckling
Project year
2021

Utmaningen:

Måleributiken i Alvik, vackert belägen i en sekelskiftesbyggnad som förut inhyste Bromma-Teatern, är ett känt varumärke i Stockholm, och ett företag med tydliga ambitioner: de ska helt enkelt vara det bästa och mest kunniga valet för alla färg- och tapetbehov.

För att lyckas med sin målsättning så ville de utveckla sin befintliga hemsida till en mer aktiv försäljningskanal och därmed började diskussionen om en ny e-handel. De ville ha en modern, responsiv hemsida som inte bara engagerade användarna mer med hjälp av en stilren design, utan också fick fler att handla direkt via nätet.

Lösningen:

Vi på iMarketing tog fram en helt ny webshop skapad i woocommerce där allt inkluderades. Utifrån den grundläggande analysen av användarbeteendet tog vi fram en design som vi sedan bollade fram och tillbaka tills vi hittade rätt. För en lyckad webbdesign som inte bara ska informera utan också konvertera ställs det alltid höga krav på service delivery, kreativitet, och målgruppskännedom. Det här var inget undantag. För att undvika att måla in oss i ett hörn så tog vi oss också an uppdraget att kontinuerligt sköta all service av hemsidan samt löpande optimering, för att alltid säkerställa att hemsidan levererar bästa möjliga resultat. Det här är något många företagare missar men det är den absolut viktigaste delen för att få ut så mycket som möjligt av sin investering. Att inte sköta hemsidan kontinuerligt efter lansering är lite som att bygga ett hus och sedan aldrig städa det. Vi ser fram emot ännu ett långsiktigt samarbete och att starta igång med nästa etapp, nämligen lanseringen utav nya kampanjer på både Facebook och Google för ökad varumärkeskännedom och försäljning.

måleributiken i alvik - website
woocommerce
hemsida i wordpress
måleributiken
No items found.

Kom i kontakt med oss!

Hör av dig till oss med projekt eller funderingar. Vårt mål är att alltid svara inom 1 arbetsdag.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande.
Oj! Någonting gick fel. Försök igen.